Anfaplace Shopping Center

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització de pàrquing, Senyalització interior, Wayfinding Design
19 d’oct.. 2017, Casablanca, Marroc

Anfaplace Shopping Center

Casablanca. Marroc

A Casablanca amb Foster & Partners

Comporta una gran responsabilitat emprendre un projecte amb Foster & Partners. El nostre client, Inveravante, ens va encarregar la coordinació, el control i el desenvolupament del programa de senyalització del Centre Comercial Anfaplace, un centre comercial de proximitat dissenyat pels arquitectes. Signes també va executar la producció i el muntatge.

El repte era interessant: el client a la Corunya, l'arquitecte a Londres, l'obra a Casablanca i la nostra factoria a Barcelona requereixen d'una bona logística. El resultat és impressionant, Anfaplace Shopping Center s'ha convertit en la instal·lació comercial més moderna i innovadora de Casablanca.

Pantalles digitals d'última generació ubicades a grans tòtems de recepció a l'exterior, grans marques lluminoses; senyalització d'accés i moviment al pàrquing, direccionals, posicionals, pictogrames i rètols comercials, configuren un programa de senyalització molt atractiu. Els complements decoratius en vidrieres i accessos es van realitzar en impressió digital.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.