Anfaplace Living Resort

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització de pàrquing, Senyalització turística, Wayfinding Design
19 d’oct.. 2017, Casablanca, Marroc

Anfaplace Living Resort

Casablanca. Marroc

El projecte de referència a Casablanca

El projecte de referència a Casablanca

Aquest magnífic resort, dissenyat per Foster & Partners, està compost per un Hotel Four Seasons, apartaments turístics, zona residencial, centre de negocis i el Centre Comercial Anfaplace.

Totes aquestes instal·lacions es connecten per galeries i jardins exteriors, i per un gran pàrquing. Per aquest motiu, la senyalització té una especial importància i per això Signes va realitzar un projecte a mida que resolia i ordenava el flux i circulacions de tots els usuaris.

Signes va realitzar l'estudi de necessitats del projecte de wayfinding, així com la posterior fabricació de tots els elements de senyalització.

Es van fabricar tòtems, peces identificatives dels diferents edificis, així com monòlits direccionals que permeten localitzar des de qualsevol ubicació les destinacions prioritàries del resort, facilitant la localització de destinacions dins d'un entramat laberíntic de passadissos i jardins, difícils d'identificar per la similitud de tota l'arquitectura.

La senyalització es va realitzar en francès, complementat amb pictogrames i grafismes internacionals.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.