Ajuntament de Naut Aran

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització turística, Wayfinding Design
19 d’oct.. 2017, Naut Aran, España

Ajuntament de Naut Aran

Baqueira Beret. Naut Aran. Espanya

Baqueira Beret, o com perdre's a la neu

L'Ajuntament de Naut Aran, municipi al qual pertany l'estació d'esquí Baqueira Beret, tenia un problema a l'any 2011: els esquiadors no habituals que s'acosten a la vall tenien problemes d'ubicació a la zona de Baqueira 1500. La localització d'edificis d'apartaments, hotels, restaurants, botigues i cafeteries és (per la complexa arquitectura d'aquell entorn) un autèntic trencaclosques.

El nostre departament de Wayfinding va realitzar l'estudi de necessitats de la zona, ordenant els missatges i situant les peces en els llocs d'incertesa per resoldre aquest problema.

El projecte de senyalització va jerarquitzar les destinacions: primer els més rellevants i permanents que no requereixen canvis amb el temps (places, zones comunes, pàrquing, taquilles, centre mèdic, farmàcia, etc.). El segon nivell abastava els hotels i edificis d'apartaments que tenen un major flux d'usuaris. Pel tercer i últim nivell, les botigues i els restaurants, es va dissenyar un sistema flexible amb una major facilitat per fer canvis.

Els materials i els acabats dels suports compleixen amb la rigorosa climatologia de la zona.

Signes també va dur a terme la fabricació i instal·lació de tots els elements.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.