Ajuntament de Cartagena

Senyalització, Senyalització turística, Senyalització urbana, Wayfinding Design
25 de jul.. 2018, Cartagena, Espanya

Ajuntament de Cartagena

Cartagena. Múrcia.

Una història a l’abast de tothom

Cartagena, amb una gran tradició històrica, és un dels destins més importants de la província de Murcia, amb un famós port i un ric patrimoni cultural. Cartagena té un passat interessant, ple d’edificis, monuments, places, museus, teatre romà, refugi de la Guerra Civil… en definitiva, nombroses destinacions històriques que els turistes no coneixien per manca de senyalització. L’Ajuntament va convocar un concurs per a la realització del disseny i fabricació de la senyalització turística de la ciutat. Signes, per l’experiència en projectes similars, va guanyar el concurs. La zona a senyalitzar era tan immensa que els nostres tècnics varen haver de realitzar el projecte traslladant-se damunt un segway.

Una família de rètols es va dissenyar ad hoc amb especial atenció a la part industrial per adaptar-la a l’entorn, amb cura de l’ergonomia de cada element. Els materials exposats a la intempèrie, propers al mar o amb risc de vandalisme han de ser tractats amb la màxima qualitat en la fabricació i acabats. Es varen desenvolupar solucions cromàtiques i tipogràfiques generalistes per facilitar al màxim el rendiment i la localització dels destins, així com un sistema industrial que permetés un fàcil manteniment amb el pas del temps.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.