WPP La Matriz

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització interior
13 de maig. 2020, Madrid, Espanya

Xarxa d’agències de publicitat

Al 1985, "Wire and Plastic Products" va passar a anomenar-se "WPP" i, a partir d'aquest moment, va començar a canviar la producció de plàstic per publicitat, amb l'adquisició de diverses empreses de màrqueting a Regne Unit. Avui WPP és el més important dels sis grups publicitaris amb més influència a nivell mundial. L'any 2011, i amb motiu de la seva consolidació a Àfrica i Amèrica Llatina, WPP va ser anomenada millor xarxa publicitària de l'any al Festival de Cannes, guardó que va guanyar consecutivament durant els següents cinc anys.

A Espanya, aquest imperi publicitari s'administra des de Madrid. El grup va comprar i es va instal·lar a l'antiga seu de Telefónica al carrer Rio Rosas el 2019.

La Matriz, amb el campus europeu més gran avui dia, demostra la inversió i el compromís continu que té WPP amb el mercat espanyol –un dels 10 mercats més importants a nivell mundial de WPP–, amb el sector del màrqueting i la comunicació a Espanya, i amb el talent creatiu.

Superunion, una de les agències del grup WPP, va dissenyar la marca i la identitat corporativa per a La Matriz. Signes va realitzar tota la senyalització interior de l'edifici i del pàrquing, amb una senyalètica absolutament innovadora i atractiva, a on es van emprar materials poc habituals com ceràmica, fusta i tauler fenòlic gravat.

Entre tot el treball, ressalten especialment els nou cubs lluminosos del hall que componen el rètol d’aspecte flotant a l'entrada principal.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.