Mobile Wayfinding

Signes | Eyedog. Senyalització digital en smartphones

Senyalització al mòbil

Una eina digital per orientar-se en grans espais, interiors i exteriors, a través del telèfon intel·ligent.

Sense descarregar una app

Scan&Go. No necessita cap App, només escanejar un codi QR amb la càmera del telèfon intel·ligent.

Navegació amb imatges

No cal interpretar plànols. Segueix les imatges al teu ritme per trobar la destinació.

Accessible

Dissenya rutes per a persones amb mobilitat reduïda.

Intuïtiva, clara i dinàmica

Interface adaptada a persones de qualsevol edat.

QR-Signes-Eyedog

Scan & Go

En escanejar el codi QR als suports d’informació, podeu seleccionar la destinació desitjada sense complicacions.

Triat el destí, mostra un camí que cal seguir a través d’una seqüència d’imatges que serveixen com a guia per mantenir-se sempre orientat.

Nou disseny d'interfície, més fàcil i amb més informació d'interès

Planificació de la visita

La millor experiència del pacient

Signes Eyedog permet planificar la visita des del moment que l’hospital es posa en contacte amb el pacient, podent organitzar el trajecte còmodament des de casa.

Amb una interface intuïtiva se us informarà pas a pas com arribar a l’hospital, com accedir-hi, com recórrer l’interior i com tornar al punt d’origen.

Una aplicació que s'adapta a múltiples sectors:

Sanidad-Eyedog-Mobile-Wayfinding

Sanitat

Educación-Eyedog-Mobile-Wayfinding

Educació

Museos-Ocio-Eyedog-Mobile-Wayfinding

Museus i Lleure

Recintos-Feriales-Signes-Eyedog-Mobile-Wayfinding

Recintes Firals

Aeropuertos-Signes-Eyedog-Mobile-Wayfinding

Aeroports

Centros-Comerciales-Eyedog-Mobile-Wayfinding

Centres Comercials

Grandes-Almacenes-Signes-Eyedog-Mobile-Wayfinding

Grans Magatzems

Hipermercados-Signes-Eyedog-Mobile-Wayfinding

Hipermercats

Sense dependència d'Internet

No requereix connexió constant a internet.

No necessita hardware

Sense necessitat d’instal·lar beacons, sistemes de geoposicionament, etc.

Actualitzada i flexible

Es manté actualitzada a causa del sistema intuïtiu de canvi d’imatges, canvi de rutes, etc.

Fàcil integració

Permet la integració als sistemes digitals del client (terminals, apps, webs, sistemes de gestió de cites, etc).

Recomanada per a Centres Sanitaris, Hospitals, Centres Educatius, Universitats, Campus, etc. Basada en la selecció d’origen i destí, poden ser múltiples les destinacions o els punts d’interès.

En el cas dels museus, ajuda els usuaris a organitzar la visita segons temàtiques concretes o segons un temps determinat. Funciona sobre la versió bàsica (origen – destinació) i permet afegir un mòdul Tour, a través del qual, es poden prefixar rutes de recorregut amb diversos punts d’interès que es van superant un darrere l’altre. La versió per a Museus i Oci també té l’opció d’incloure un mòdul Àudio, que permet utilitzar l’aplicació de navegació interior com una audioguia, i pot ser aquesta funció de pagament “App-in purchase”.

Visita Eyedog.com
Solicitar Presupuesto

Solicitar Presupuesto

Solicitud no enviada. Inténtelo más tarde.

Suscríbete a nuestra newsletter

No seremos muy insistentes. De vez en cuando te informaremos de nuestros nuevos productos y proyectos. ¡Estamos seguros de que te gustarán!

Signes | Eyedog, senyalització a l'smartphone

Signes|Eyedog, l’App de senyalització mòbil què és molt fàcil d’utilitzar i treballa sense la necessitat d’estar connectada a una xarxa WiFi, té una interfície molt clara que t’acompanya pas a pas per mitjà d’imatges de l’espai i seguint les fletxes fins a qualsevol de les destinacions que s’hagin seleccionat.
Una barreja entre el navegador habitual i Street View però per a espais interiors que esdevé una eina complementària a la senyalització interior, fàcil de gestionar i mantenir que millora l’experiència dels usuaris en edificis amb recorreguts complexos.
En l’estudi de solucions digitals de senyalització, s’ha demostrat que l’orientació per plànols sobre la planta suposa un repte molt complex per una part important dels usuaris i que les millors tècniques d’orientació es basen en les referències visuals dels objectes que ens envolten.
Basat en aquest concepte, l’app senyalètica Signes|Eyedog utilitza imatges de l’espai que classifica segons la ruta més curta o segons el recorregut que l’administrador recomani per arribar a la destinació seleccionada, i incorpora la informació amb fletxes, pictogrames, etc. en un format visual clar al qual estem acostumats en els sistemes habituals de senyalització per interiors i per tant facilita l’experiència.
Aquest sistema permet seguir rutes complexes i llargues, fins i tot quan s’exigeix fer canvis en el pis o en el nivell sense la necessitat de memoritzar rutes o interpretar la senyalètica interior.
L’app de senyalització digital, que es descarrega des de les plataformes habituals (App Store o Google Play), permet revisar prèviament des de casa l’itinerari que es vulgui realitzar. Un cop descarregada, no és necessari tenir connexió 3G o WiFi per utilitzar-la, i això fa que sigui ideal per solucions digitals de senyalització en edificis com ara hospitals, museus, etc., amb cobertura de dades limitada, i al mateix temps, permet que sigui utilitzada per molts usuaris alhora sense el risc de sobrecarregar les xarxes o perdre connexió durant el seu ús.
És l’eina tecnològica que ofereix una solució personalitzada per a cada usuari sense dependre dels terminals habituals fixes de senyalètica digital.
L’experiència de l’usuari és sempre un punt clau en Signes|Eyedog Indoor Navigation. Si els usuaris es poden perdre dins d’una app mòbil de wayfinding, sens dubte es perdran a l’edifici. Creiem que la tecnologia no és un fi en si mateix, però és un instrument que proporciona les millors eines per tal que els visitants tinguin una millor experiència de wayfinding.
La navegació en interiors no té a veure només amb copiar les eines i la usabilitat de la navegació en exteriors, sinó que es tracta d’utilitzar la tecnologia per millorar, perfeccionar i personalitzar un procés major de wayfinding. Es tracta d’identificar com la gent entén un entorn i d’una manera més eficaç, en lloc de forçar la gent a interpretar les representacions poc naturals d’un esquema o d’un plànol. Signes|Eyedog ofereix aquesta tecnologia, basada en les millors aplicacions de wayfinding.
Per mantenir el ritme dels desenvolupaments científics, Signes|Eyedog col·labora amb el Departament de Geografia de la Universitat de Gant, a Bèlgica, dirigida pel Professor De Maeyer, professor de cartografia i SIG (Sistemesd’Informació Geogràfica). L’enginyeria de Signes|Eyedog Indoor Navigation és una combinació perfecta de les disciplines de wayfinding, el disseny interactiu i les matemàtiques.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.