Quiénes somos

Qui som

Signes té una tradició d’alta qualitat com a especialista en fabricació i implantació d’identitat corporativa, així com en l’estudi de necessitats per a la senyalització d’espais.

Signes es va constituir a Barcelona en 1982, on situa la seva seu central, i des de 1991 compta amb oficina comercial a Madrid.

El nostre repte és mantenir el més alt nivell professional, comptant com a major capital amb el nostre equip humà, i col·laborant amb les principals companyies de disseny gràfic i arquitectura, nacionals i internacionals. En Signes som capaços de satisfer les necessitats dels nostres clients amb una ràpida resposta als seus requeriments. Assumim amb respecte i rigor les normes gràfiques i industrials dissenyades, integrant-les en l’arquitectura i cuidant al màxim els materials i acabats, aplicant criteris mediambientals i mantenint sempre un alt nivell de qualitat.

La nostra filosofia

  • Apostem pels nostres col·laboradors, pel bon disseny, i per la qualitat.

  • Volem aconseguir resultats a plena satisfacció del client, de manera que aquests li permetin comunicar-se amb el seu entorn i facilitin el seu creixement en el mercat.

  • Els treballs realitzats i el reconeixement dels nostres clients són factors decisius per al manteniment de la nostra línia d'actuació.

  • Considerem el problema del client el nostre propi problema.

  • El nostre objectiu és molt clar: la senyalització ha de contribuir a diferenciar, però sense confondre a l'usuari.

Descarregar dosier Signes en pdf
back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.