Senyalització d'emergència i evacuació amb valor afegit

Senyalització d'emergència, l'experiència al servei de la seguretat

Si la senyalització exterior i interior d’un edifici ha de donar confiança a l’usuari del mateix, en cas d’emergència i evacuació, la seguretat és un condicionant fonamental i indispensable.

Per l’experiència acumulada, realitzem els projectes amb un estudi detallat i minuciós de les necessitats, executant-los amb el coneixement del medi i de la legislació vigent. Qualsevol defecte de fabricació o una mala ubicació de les senyals pot convertir-se en un futur problema.

La senyalització en les situacions d’emergència està dirigida a alertar, tant als usuaris habituals de l’edifici com als visitants, de l’aparició d’una situació de perill i la consegüent i urgent necessitat d’actuar d’una manera determinada o evacuar la zona de perill. Aquesta senyalització abasta tant la senyalització de la ubicació dels mitjans de protecció contra incendis com la senyalització d’evacuació, salvament i socors en els seus diferents tipus i modalitats: rètols direccionals que ens indiquen on són les diferents sortides d’emergència i d’evacuació de l’edifici; rètols posicionals per col·locar en les sortides d’emergència; plànols d’evacuació, que mostren tant les rutes cap a les sortides d’emergència, com la ubicació dels diversos equips contra incendis (mànegues, polsadors, extintors, etc.); senyals que ens indiquen la ubicació dels equips contra incendis, així com altres tipus de missatges indicadors de la no utilització en cas d’incendi d’una determinada sortida o dels ascensors.

La senyalització d’emergència i d’evacuació és un repte que sempre havíem tingut pendent de resoldre. Amb la senyalització d’emergència s’ha de ser infal·lible, i en som conscients. Aquest és el motiu pel qual no deixem espai per a errors.

Tots els edificis han de ser senyalitzats per normativa i per sentit comú, però per desgràcia, les alternatives estàndard proporcionades pel mercat deixen molt a desitjar, tant pels bàsics materials utilitzats, com pels seus impersonals grafismes. Al final, senyalitzar un espai segons la legislació esdevé, massa sovint, en un atac a l’estètica i al bon gust.

Amb aquesta premissa, hem desenvolupat i fabricat una tipologia de senyals d’emergència i d’evacuació de categoria A (productes fotoluminescents amb alta luminància, utilitzats preferentment per als signes i les marques dels llocs de concentració pública o amb il·luminació exclusivament artificial) que, complint les normes vigents (normes UNE 23033-1:1981 i UNE 23034:1988), tenen un disseny molt millor resolt i amb un preu competitiu.

Sabem que millorar-les no era difícil, però estem contents amb el resultat final.

El material, els acabats, els colors més refinats i la col·laboració del tipògraf Andreu Balius, qui ha dissenyat la tipografia DSIGNES i els seus pictogrames… tot això ens permet, en definitiva, poder presentar aquest producte de Signes.

Descarregar Dossier Emergència en PDF
Sol·licitar un pressupost

Sol·licitar un pressupost

Sol·licitut no enviada. Intenta-ho més tard.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

No serem molt insistents. De tant en tant t'informarem dels nostres nous projectes. Estem segurs que t'agradaran!

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.