Senyalització d'emergència i evacuació amb valor afegit

Senyalització d'emergència, l'experiència al servei de la seguretat

Si la senyalització exterior i interior d’un edifici ha de donar confiança a l’usuari del mateix, en cas d’emergència i evacuació, la seguretat és un condicionant fonamental i indispensable.

Per l’experiència acumulada, realitzem els projectes amb un estudi detallat i minuciós de les necessitats, executant-los amb el coneixement del medi i de la legislació vigent. Qualsevol defecte de fabricació o una mala ubicació de les senyals pot convertir-se en un futur problema.

La senyalització en les situacions d’emergència està dirigida a alertar, tant als usuaris habituals de l’edifici com als visitants, de l’aparició d’una situació de perill i la consegüent i urgent necessitat d’actuar d’una manera determinada o evacuar la zona de perill. Aquesta senyalització abasta tant la senyalització de la ubicació dels mitjans de protecció contra incendis com la senyalització d’evacuació, salvament i socors en els seus diferents tipus i modalitats: rètols direccionals que ens indiquen on són les diferents sortides d’emergència i d’evacuació de l’edifici; rètols posicionals per col·locar en les sortides d’emergència; plànols d’evacuació, que mostren tant les rutes cap a les sortides d’emergència, com la ubicació dels diversos equips contra incendis (mànegues, polsadors, extintors, etc.); senyals que ens indiquen la ubicació dels equips contra incendis, així com altres tipus de missatges indicadors de la no utilització en cas d’incendi d’una determinada sortida o dels ascensors.

La senyalització d’emergència i d’evacuació és un repte que sempre havíem tingut pendent de resoldre. Amb la senyalització d’emergència s’ha de ser infal·lible, i en som conscients. Aquest és el motiu pel qual no deixem espai per a errors.

Tots els edificis han de ser senyalitzats per normativa i per sentit comú, però per desgràcia, les alternatives estàndard proporcionades pel mercat deixen molt a desitjar, tant pels bàsics materials utilitzats, com pels seus impersonals grafismes. Al final, senyalitzar un espai segons la legislació esdevé, massa sovint, en un atac a l’estètica i al bon gust.

Amb aquesta premissa, hem desenvolupat i fabricat una tipologia de senyals d’emergència i d’evacuació de categoria A (productes fotoluminescents amb alta luminància, utilitzats preferentment per als signes i les marques dels llocs de concentració pública o amb il·luminació exclusivament artificial) que, complint les normes vigents (normes UNE 23033-1:1981 i UNE 23034:1988), tenen un disseny molt millor resolt i amb un preu competitiu.

Sabem que millorar-les no era difícil, però estem contents amb el resultat final.

El material, els acabats, els colors més refinats i la col·laboració del tipògraf Andreu Balius, qui ha dissenyat la tipografia DSIGNES i els seus pictogrames… tot això ens permet, en definitiva, poder presentar aquest producte de Signes.

Descarregar Dossier Emergència en PDF
Solicitar Presupuesto

Solicitar Presupuesto

Solicitud no enviada. Inténtelo más tarde.

Suscríbete a nuestra newsletter

No seremos muy insistentes. De vez en cuando te informaremos de nuestros nuevos productos y proyectos. ¡Estamos seguros de que te gustarán!

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.