Restaurants Lasarte, Dry Martini i Mextizo

Senyalització corporativa
02 d’abr.. 2017, Barcelona, Espanya

Espais gastronòmics de referència a Barcelona

La política de Signes ha estat sempre la d'involucrar-nos en projectes valents, en edificis singulars o catalogats en locals emblemàtics on el valor afegit de la senyalització sumés amb la màxima discreció al projecte original, és per això que presentem aquestes implantacions exclusives amb un aire fresc i amb materials i acabats industrials que afegeixen al prestigi d'aquests locals emblemàtics que han confiat la implantació de la seva identitat a la nostra Companyia.

Mextizo és un restaurant de Barcelona dissenyat pel multi-disciplinar arquitecte Juli Capella amb el seu equip Capella & García Architecture. Afortunadament gaudim del privilegi de tenir la confiança d’aquests arquitectes en totes les seves obres per implementar la identitat, la senyalització i peces complementàries en tots els seus locals. No cal dir que tots els dissenys de Capella són especialment elaborats amb molta cura i han de fabricar-se amb encara més pulcritud en tots els detalls i acabats.

El rètol principal, la senyalització interior i la cartellera de preus daurada, són complements que ajuden a entendre millor la filosofia del restaurant.

Lasarte, de Martín Berasategui, és el millor restaurant de Barcelona en aquests moments. Tres estrelles Michelin ho confirmen, amb Joan Carles Ibáñez com a Cap de Sala, amb el premi al millor del 2019.

Per a Signes, és un client excepcional. La dissenyadora Mercè Borrell, artífex de l’interiorisme del local, ens va confiar la imatge per a fabricar-la en 3D. Aquest tipus de projectes ens permet “treure múscul” i fer petites feines de “joieria”, impossibles d’executar en projectes menys ambiciosos.

Dry Martini està dirigit per l’exitós empresari d’hostaleria Javier de las Muelas, gran amic de Signes des de fa més de 30 anys.

La proposta de disseny que Carlos Rolando va elaborar per a Javier va ser un autèntic repte industrial. Carlos Rolando va ser un grandíssim dissenyador gràfic e industrial que posava una gran passió en tots els seus treballs i més quan treballava pels seus amics, en aquest cas Javier i Lluís Morón, fundador de Signes.

El disseny d’aquesta peça es va realitzar amb coure, pissarra i lletres de llautó il·luminades amb un perfil extrudit de coure. Va ser un gran repte i una gran satisfacció poder-la tenir al nostre catàleg.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.