Centre Comercial La Roca Village

Senyalització, Senyalització corporativa
08 d’oct.. 2018, La Roca del Vallès, Espanya

L’Outlet chic

La Roca Village forma part dels nou Villages de la col·lecció The Bicester Village Shopping Collectionque hi han a Europa.

A finals de la dècada dels 90 La Roca Village es va implantar a Espanya amb un concepte i disseny de Centre Comercial completament innovador. Un Outlet de marques de luxe a un immillorable emplaçament a l’aire lliure, una vil.la de qualitat amb servei excel·lent en un ambient “chic”, de moda i acollidor. La Roca Village té una important activitat, organitza glamurosos esdeveniments de moda amb  preus excepcionals en campanyes promocionals atractives amb preus increïbles. El luxe a preu assequible es va convertir en una novetat, en una necessitat i en un immediat model d’èxit. El disseny del programa de wayfinding el va aportar Value Retail, realitzat per la seva Companyia de disseny dels EE.UU.

Aquest projecte internacional es va convertir per a Signes, en un dels primers reptes importants, amb dissenyador de fora de les nostres fronteres. Els dissenys que arribaven de l’equip de dissenyadors americans eren veritables trencaclosques, materials nous i complexes, acoblaments impossibles i acabats mai vistos al mercat nacional, tot un repte i una oportunitat per créixer.

Signes va fabricar tota la senyalització del Centre, des d’un tòtem de 9 metres que donava la benvinguda als clients a la rotonda principal, fins a la construcció d’un mur d’obra acabat amb un trencadís gaudinià com a suport direccional amb la marca “La Roca Village”.

Vàrem col·laborar des de l’inici del projecte amb els dissenyadors solucionant el sistema de wayfinding per a la zona de l’aparcament, senyalització de vianants, accés de clients i el back house dels operadors, empleats i proveïdors..

Mirant-lo amb perspectiva, La Roca Village va ser els nostre bateig en projectes internacionals.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.