Centre Comercial Larios Centro

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització interior
13 de maig. 2020, Màlaga, Espanya

Centre comercial de referència a Màlaga

El seu nom esdevé per haver estat construït a l'antiga fàbrica de ginebra Larios, a Màlaga. Al novembre de 2019, el centre comercial Larios Centro, propietat de Merlín Properties, va presentar la seva nova imatge i les seves instal·lacions després d'una gran transformació mitjançant un profund projecte de modernització i rehabilitació, desenvolupat per l'empresa Jacobs.

L'estudi de disseny gràfic Tòtem va dur a terme el projecte de wayfinding. Signes va guanyar el concurs per  realitzar la senyalització corporativa exterior i interior del centre, i es va encarregar de fabricar tant les marques exteriors lluminoses identificatives a cadascuna de les tres entrades del centre comercial, com la senyalització interior pel públic i pels vehicles, ja que el centre disposa de dues plantes de pàrquing.

Cal destacar peces posicionals i direccionals així com directoris fabricats amb motlles i en material de fibra de vidre.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.