Centre Comercial As Cancelas

Senyalització corporativa, Senyalització de pàrquing, Senyalització digital, Senyalització interior
08 d’ag.. 2018, Santiago de Compostela, Espanya

Centre Comercial As Cancelas

Santiago de Compostela. Espanya.

El camí de Santiago

As Cancelas és un centre comercial situat a la Comunitat de Galícia, propietat de Carrefour Property i de Realia. Aquestes dues empreses han sumat esforços per aixecar aquest gran espai de més de 50.000 m2 a Santiago de Compostela. L’arquitectura ha estat obra de la multinacional Chapman & Taylor, companyia especialista en retail. La impressionant façana arrodonida només està oberta a l’exterior per un gran mirador que està incrustat estratègicament per aprofitar les fantàstiques postes de sol.

El grafisme de la marca corporativa evoca el Camí de Santiago; les llosetes vistes en perspectiva, amb la varietat de formes i disparitat de colors, estan col·locades de manera que ens recorden la pluralitat i la diversitat de la gent que passa dia rere dia -i des de fa segles- per aquest històric camí.

Signes ha desenvolupat el projecte de senyalització del centre, amb l’aplicació de la imatge a la façana i als interiors, i ha resolt -gràfica i industrialment- tota la família de rètols a l’exterior, interior, pàrquing, emergència i evacuació. El conjunt de peces està format per tòtems, banderoles, directoris interactius, direccionals, posicionals, pictogrames, decoració de façanes interiors, frontals de locals, etcètera. Totes aquestes peces són necessàries per obtenir una funcional, moderna i òptima senyalització del centre.

As Cancelas es va inaugurar a l’octubre del 2012 amb una ocupació de botigues de quasi el 100% i amb un immediat èxit de públic comprador. As Cancelas és avui en dia tot un referent comercial a la Comunitat gallega.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.