Cadena Ser

Senyalització corporativa, Senyalització interior
08 d’ag.. 2018, Madrid, Espanya

Cadena Ser

Madrid. Espanya.

Una Cadena amb molt bona sintonia

Al 2007, OMB va realitzar la identitat corporativa per a la Cadena Ser a partir del redisseny del logotip. Aquesta es va implantar a la seu central a Madrid, cobrint les parets amb portades de discos i amb fotografies antigues recuperades de l’arxiu de la ràdio i també amb un sistema d’acolorides circumferències per representar les ones de la ràdio.

Oscar Mariné y Cadena Ser varen confiar a Signes la implantació de la nova identitat de la Cadena que pertany al Grup Prisa.

Es van fabricar diversos rètols amb la nova marca què es va implantar a les diferents plantes de l’edifici corporatiu. El material que es va prescriure va ser l’alumini polit mat amb leds d’alta lluminositat, aconseguint una il·luminació indirecta molt elegant. Als passadissos dels edificis es van aplicar els grafismes de les ones, representades per neons de diferents tons i tires de vinil de diferents colors simulant les ones de la ràdio. La senyalització es va completar amb directoris de planta, rètols direccionals i posicionals que ajudaven a resoldre els circuits un tant caòtics d’aquest antic edifici.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.