Mora Banc

Senyalització, Senyalització corporativa
04 de maig. 2017, Andorra, Andorra

Mora Banc

Andorra

Una gràfica difícil, un repte desitjable.

Mora Banc és una entitat andorrana, que acabava de canviar la identitat corporativa, dissenyada per Coleman CBX, i que estava implantant la nova identitat gràfica en les seves oficines. Ens van trucar per resoldre un problema, ja que el degradat del fons dels rètols identificatius representava un problema que els industrials andorrans, proveïdors habituals del banc, no van poder resoldre. Van comptar amb Signes per aquest difícil repte.

Gràcies a l'experiència acumulada en projectes complexos com Argentaria al seu dia, PwC, Repsol i d'altres, Signes tenia la fórmula per aconseguir la qualitat cromàtica que de dia i de nit els dissenyadors i la propietat necessitaven.

Després de fer proves amb diferents passades d'impressió i tintes especials, vam donar amb la solució òptima, produint en la nostra companyia tots els metres de lona Panaflex que requeria la implantació.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.