DKV Seguros

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització d'emergència, Senyalització interior, Wayfinding Design
19 d’oct.. 2017, Saragossa, Espanya

Seu corporativa de DKV Seguros a Espanya

Saragossa. Espanya

El projecte de senyalització de la seu corporativa de DKV Seguros Médicos de Saragossa va ser un repte per a SIGNES.

DKV Seguros és una gran companyia, amb un alt nivell de qualitat i amb una filosofia molt arrelada en el respecte de la natura i del medi ambient.

Aquest edifici també és seu de la Fundació Integralia, que col·labora amb persones que mereixen una atenció especial i els ajuda a tenir una millor integració en la societat i en el món laboral.

L'arquitectura i l'interiorisme de l'edifici són d'un respecte exquisit amb el medi ambient. Un edifici amb certificació LEED, on la senyalització té un especial sentit per ajudar els usuaris a moure's i circular amb fiabilitat i amb total autonomia.

El projecte de senyalització es va plantejar sobre la base de la identitat corporativa de DKV, però fent un rigorós esforç per complir les normes ISO de qualitat, amb especial atenció a les mides de les lletres per facilitar la lectura a persones amb deficiències visuals, contrastos cromàtics destacats, grafismes amb relleus i, per descomptat, amb tots els textos rellevants en braille. A part de la senyalització formal, es van incorporar fotografies i grafismes frescos per identificar espais diàfans, zones de reunió, àgores amb imatges de boscos i espais naturals oberts. En definitiva, senyalitzar i decorar un espai de treball per convertir-lo en un lloc agradable on cal desenvolupar diàriament una tasca professional de manera confortable.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.