Palau de Fires i Congressos de Màlaga

Senyalització corporativa, Senyalització interior, Wayfinding Design
03 d’abr.. 2017, Màlaga, Espanya

Un espai per crear trobades

El Palacio de Ferias y Congresos o (FYCMA) es va inaugurar al 2003. Té una superfície de 60.000 m2 i el va dissenyar l'arquitecte Ángel Asenjo.

L'espai expositiu està format per dos pavellons, dos auditoris, dos sales de conferències, sales d'exposicions i sales multiserveis. Completen l'oferta tres zones de restauració i un pàrquing de 1.200 vehicles.

El Palau que gestiona l'Ajuntament de Màlaga, és el punt de trobada d'empreses professionals ja que poden donar cabuda a 20.000 visitants.

La companyia de disseny Addison-España, liderada per Wayne Rosemin, va ser l'encarregada del projecte de disseny de la senyalització i de l'estudi de necessitats.

La nostra firma va guanyar el concurs de producció i instal·lació. El modern disseny plantejat per Addison contemplava l'aplicació de la nova marca a la façanes, tòtems direccionals exteriors per a la localització d'accessos i aparcaments. Els monòlits directoris generals ubicats a les entrades principals funcionen com a reclam al disposar de plànols d'ubicació i un punt de localització (Vostè és aquí).

Tots els elements es van fabricat en safates d'alumini pintades, retolades amb vinils adhesius d'alta resistència i es completaven totes les peces amb una malla d'acer inoxidable que unes vegades funcionava com a ancoratge, d'altres com a pantalla per protegir la il·luminació i d'altres com a ancoratge a sostre. Tots els elements: ancoratges, separadors, etc. Es van fabricar en acer inoxidable raspallat.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.