Hotel Barcelona Renaissance

Senyalització d'emergència, Senyalització interior
03 d’abr.. 2017, Barcelona, Espanya

Descobreixi el inisual al centre de Barcelona

Un hotel exquisit de 5 estrelles ubicat al centre de Barcelona, a pocs metres del Passeig de Gràcia i molt proper a Les Rambles. L'hotel Barcelona Reinassance va ser el primer hotel de la cadena Marriot que es va implantar a la ciutat comtal.

El repte i l'expectativa per sobresortir de la resta d'hotels de l'eixample barceloní era important. El seu acurat interiorisme i l'estil propi de la cadena Marriot el fan que sigui un del més moderns i excel·lents hotels del centre de Barcelona.

L'equip de dissenyadors nord-americà que representava la propietat va escollir Signes per a la implantació de la senyalització interior. Es va desenvolupar una família de rètols i complements d'informació per a senyalitzar totes les àrees; rètols direccionals d'habitacions, posicionals, directoris, informació en ascensors, pictogrames, numeració de plantes, tots aquests rètols es van fabricar en alumini de 3 mm amb acabat raspallat i envernissat. Es va instal·lar també tota la senyalització normalitzada d'emergència amb direccionals, plànols d'evacuació i pictogrames seguint les normes UNE.

Els números d'habitacions eren panells lluminosos verticals que anaven del sostre a terra, integrats a l'interiorisme amb la finalitat d' il·luminar els passadissos de les habitacions.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.