Hermanos Revilla

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització d'emergència, Senyalització interior
24 d’oct.. 2017, Madrid, Espanya

Hermanos Revilla

Madrid. Espanya

Una immobiliària de qualitat, disseny i tecnologia

Hermanos Revilla compta amb prop de 20 edificis a la zona Prime de Madrid, tots ells sota el mateix estil de màxima qualitat en les seves instal·lacions, disseny i tecnologia d'última generació. Tant les zones comunes de pas, com el pàrquing o les seves instal·lacions, mantenen un molt alt estàndard de qualitat.

La senyalització forma part d'aquest look corporatiu que mantenen rigorosament en tots els seus edificis, des del hall de recepció fins a l'últim despatx o magatzem del back of house. Signes compta amb la confiança d'aquest client des de fa més de 25 anys.

La identitat de Hermanos Revilla està present en tots els accessos de les seves entrades d'edificis, mantenint el rigor corporatiu en directoris d'oficines, números de planta, posicionals, pictogrames i fins i tot a tota la senyalització d'emergència i evacuació amb plànols d'ubicació cuidats al més mínim detall.

Els materials utilitzats per aquest projecte són acer inoxidable, vidre i alumini polit.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.