Centre Comercial Splau

Senyalització corporativa, Senyalització de pàrquing, Senyalització interior, Wayfinding Design
03 d’abr.. 2017, Cornellà, Espanya

Un Centre Comercial a l'aire lliure

El centre comercial Splau, amb més de 54.000m2 dedicats a la moda, oci i restauració, és un projecte d’Acciona Inmobiliaria. Està ubicat a Cornellà junt a l’estadi de futbol del R.D.C. Espanyol, dins de la zona esportiva més important de Catalunya.

El projecte d’arquitectura és obra de Chapman & Taylor, especialistes en aquest tipus de projectes. Una concepció de l’arquitectura oberta del centre i la distribució dels comerços en anell a tot el llarg de dues plantes que proporcionen als visitants una gratificant experiència.

La imatge corporativa, la campanya de comunicació, de publicitat i el disseny de la mascota Splau! És obra de Sebastià Ayxelà i el seu equip de la companyia Euro RSCG de Barcelona.

El projecte de senyalització l’ha desenvolupat Signes, tant la implantació de la marca a les tres façanes principals, com l’estudi de necessitats als accessos, pàrquing, exterior, interior i senyalització d’emergència i evacuació.

Splau és una simpàtica mascota que t’acompanya per a tot el centre; la seva imatge s’ha aplicat al centre en totes les tècniques possibles (pintura sobre paret, en paviments, en rètols lluminosos, en vinils i fins i tot en un inflable de 4 metres d’alçada).

Els materials i acabats que Signes ha utilitzat, i els sistemes d’il·luminació per LEDS dels rètols lluminosos, són d’última generació.

S’ha aconseguit una molt bona sintonia entre la propietat, la part creativa i la indústria, que, sense cap dubte, reverteix amb èxit en el client final: l’usuari d’Splau!

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.