Centre Comercial Las Rozas Village

Senyalització, Senyalització corporativa
08 d’oct.. 2018, Las Rozas, Espanta

L'Outlet chic

Las Rozas Village forma part dels nou villages de la col·lecció The Bicester Village Shopping Collectionque hi ha a Europa. La construcció és de principi de segle i es va inaugurar al 2006, a Madrid.

Un Outlet de marques de luxe a un immillorable emplaçament a l’aire lliure, una vil·la de qualitat amb servei excel·lent en un ambient chic, de moda i acollidor. Las Rozas Village té una important activitat, organitza glamurosos esdeveniments de moda amb preus excepcionals en campanyes promocionals atractives a preus increïbles. El luxe a preu assequible es va convertir en una novetat, en una necessitat i en un immediat model d’èxit. La Propietat va construir una vil·la amb aires cosmopolites que acull establiments de marques internacionals. El disseny del programa de wayfinding el va aportar Value Retail, realitzat pel seu partner de disseny de l’EE.UU i va ser el segon Centre d’aquesta Companyia a Espanya, després de La Roca Village de Barcelona.

La identitat corporativa de Las Rozas Village era molt floral; rosetons gegants, fulles de diversos dissenys, garlandes infinites, ocells fora d’escala, tot un aliatge d’imatges barrejades amb un resultat espectacular, la marca es caracteritzava per una tipografia molt potent dissenyada expressament per als rètols principals. Signes va fabricar el rètol més gran construït fins a la data a la nostra Companyia, 60 metres d’estructures metàl·liques tallades per làser i il·luminades amb bombetes d’aspecte circense que identificaven el Centre en la seva façana principal, i et traslladava a un ambient remot, festiu, quasi de pel·lícula, molt atractiu i innovador, i així es va convertir immediatament en un èxit de disseny i d’execució.

La senyalització es va fabricar simulant peces antigues, ancoratges que es veien deliberadament, cargols, braços metàl·lics intencionadament exposats per recordar la forma anyenca de construir les banderoles de les botigues, un disseny vetust amb un resultat molt elegant i exclusiu.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.