Centre Comercial El Jardín de Serrano

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització interior
08 d’oct.. 2018, Madrid, Espanta

Un espai elegantment selecte

Aquest Shopping Centre està ubicat a l’elegant barri de Salamanca a Madrid. És un excel·lent Centre Comercial que, gràcies a les seves dimensions i ubicació, s’ha convertit en un selecte espai de compres i d’oci, en una de les millors i més dinàmiques zones comercials de la ciutat.

L’arquitectura i l’interiorisme, els materials i els acabats, són d’un refinat bon gust què converteix aquest singular espai, en un entorn de qualitat on la ubicació d’elements exempts de senyalització, es converteix en un repte.

Fa més de 20 anys que Signes és el responsable de la implantació de la marca i de la senyalització del Centre.

Amb el canvi i la modernització de la marca, al 2013, es va aprofitar per actualitzar les dues marquesines d’entrada incorporant la nova identitat a la pròpia estructura per unificar els nous rètols a l’arquitectura de l’edifici. Signes va dissenyar una solució minimalista per integrar la solució a la coberta existent. Es van utilitzar material translúcids, il·luminats per leds, i es va estudiar una solució industrial que permetés un còmode manteniment. La senyalització exterior es va completar amb un directori general de llautó per localitzar als operadors i amb unes banderoles de lona serigrafiada.

La senyalització interior es va resoldre amb solucions també a mínims, es van utilitzar materials de qualitat com l’acer, llautó polit i envernissat, però aplicats amb molta cura i seguint el lema de “menys és més”. Estem orgullosos d’aquest projecte, una mínima intervenció per aconseguir un excel·lent i elegant resultat.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.