Centre Comercial Diagonal Mar

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització de pàrquing, Senyalització digital, Senyalització interior
08 d’oct.. 2018, Barcelona, Espanya

Centre Comercial Diagonal Mar

El centre comercial del Mediterrani

Diagonal Mar és un dels centres comercials més notables de la ciutat de Barcelona i un dels més grans. Líder d’operadors de restauració a Espanya, amb aproximadament 200 establiments de reconegudes marques. Diagonal Mar Shopping és molt més que un Centre Comercial, acull iniciatives solidàries, realitza campanyes de sensibilització del medi ambient o accions de crowdfunding per lluitar contra l’Alzheimer.

Diagonal Mar és un Centre modern amb unes iniciatives úniques i unes instal·lacions avantguardistes. Ha estat premiat amb el Certificat d’Excel·lència per oferir una experiència superior als seus clients. 

El fet de tenir una privilegiada ubicació, pràcticament al costat del mar i situar-se en una de les àrees més innovadores de la ciutat, ofereix una oferta vàlida per a tots els públics.

Al 2016 Diagonal Mar Shopping va remodelar la plaça principal d’accés i la va convertir en un espai de moda i innovador amb el nom de “La Terrassa del Mar”. Signes va realitzar tota la identificació de la plaça: des dels atractius pòrtics lluminosos de l’entrada al Centre, la realització del disseny industrial, fins la fabricació de la façana frontal dels operadors de restauració on vàrem ubicar tots els rètols corporatius dels locals de la plaça.

El projecte es complementa amb un tòtem amb informació digital dinàmica que permet mostrar continguts d’una forma ràpida en substitució dels rètols tradicionals.   

Durant l’any 2018 el centre continua adaptant-se a les necessitats de més de 17 milions de visitants anuals. Els nous rètols, amb la més moderna tecnologia i disseny, han estat responsabilitat de Signes.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.