Art Barcelona

Senyalització, Senyalització urbana
25 de jul.. 2018, Barcelona, Espanya

Art Barcelona

Barcelona.

El circuit de l’art a Barcelona

Circuit d’Art Contemporani de Barcelona és una xarxa de galeries, museus, sales i centres d’art contemporani que, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i del Departament de Cultura de la Generalitat, s’ha fet un circuit que apropa l’art al ciutadà. Els més de 45 punts que composen el circuit han estat identificats en dos colors codi, que representen: el rosa per a les galeries i el blau per a una fundació o un centre d’art.

El disseny del suport, tant gràfic com industrial, és obra de Taula de Disseny. Aquest element urbà s’ha materialitzat en un suport metàl·lic que corona una píndola, una càpsula on apareix el color codi. El suport permet al ciutadà obtenir informació sobre la programació dels espais i connectar mitjançant l’Smartphone amb un codi QR, a tota la informació de la plataforma de Barcelona Contactless.

La realització d’aquesta peça va suposar un repte important per a la nostra companyia en l’aspecte industrial, aquesta peça està situada en ple centre de la ciutat, ancorada i fonamentada al paviment però amb un “atractiu” molt especial pels col·leccionistes de rètols. La càpsula corona el suport, i tot i que ha estat construïda a prova de vàndals -reforçada i soldada per l’interior-, ha estat objecte del desig en més d’una ocasió, arrencada i destrossada. Aquesta situació de constant exposició al vandalisme s’ha reconduït al dissenyar la coronació del suport, amb una nova solució industrial que resol el problema.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.