Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat

Senyalització, Senyalització urbana, Wayfinding Design
07 d’ag.. 2018, L’Hospitalet de Llobregat, Espanya

Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat

L’Hospitalet de Llobregat. Barcelona.

L’H. Una ciutat moderna

La Plaça d’Europa i la Gran Via de L’Hospitalet de Llobregat han patit un canvi espectacular, canvi a tots els nivells en aquesta gran àrea – amb l’ampliació de la Fira de Barcelona i l’arribada del metro – s’han aixecat obres arquitectòniques de primer nivell, edificis de reconeguts arquitectes com Jean Nouvel, Rafael Moneo, Oscar Tusquets o Toyo Ito entre d’altres, el Centre Comercial Gran Via 2, edificis corporatius per allotjar les companyies KPMG, Copisa, Puig, GB Foods, diversos hotels, etcètera.

Tota aquesta operació ha estat alliberada per l’Ajuntament de L’Hospitalet que ha aconseguit modernitzar i activar aquesta nova àrea, ordenant-la i augmentant el seu valor, obtenint un merescut i reconegut prestigi.

Al desenvolupar aquesta nova àrea que es va denominar “Granvia L’H”, van aparèixer noves places i carrers que eren necessaris d’identificar. Nous edificis que esdevindrien en destins anònims i què per això, s’haurien de senyalitzar per a una correcta localització. Vàrem rebre l’encàrrec de l’Ajuntament per dissenyar un element de senyalització que cobrís totes aquestes necessitats: Logotip Granvia L’H, adreça de l’edifici, carrer i número, logotip de l’Ajuntament, tot això amb un acurat disseny i una solució cromàtica suficientment atractiva com per que sobresortís d’aquestes grans moles arquitectòniques i amb la última premissa que haurien de suportar, amb una certa dignitat, els actes vandàlics.

El pas del temps ha demostrat que la solució adoptada va ser la correcta.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.