Affinity Petcare

Senyalització corporativa, Senyalització interior
24 de jul.. 2018, Implantació a nivell nacional. Espanya, Espanya

Affinity Petcare

Implantació a nivell nacional. Espanya

La millor Companyia per a la teva mascota

Agraïm al nostre client GB FOODS, què després de realitzar la senyalització exterior i interior de la nova seu a la zona de negocis de la plaça d’Europa de L’Hospitalet, ens presentés a AFFINITY PETCARE, ambdues empreses del mateix grup AGROLIMEN.

Justament quan estaven acabant amb les mudances en GB FOODS, els arquitectes Batlle i Roig treballaven a la nova seu d’AFFINITY, què es traslladava a l’edifici contigu. Aquí va començar un nou repte per a nosaltres, on era important conèixer les necessitats dels dos clients, doncs compartirien diferents espais en vàries plantes de cadascú dels seus edificis.  

La confiança i el treball realitzat anteriorment amb els arquitectes i amb GB FOODS, ens va ajudar a que AFFINITY ens pogués valorar i decidir d’encarregar-nos la senyalització de la nova seu. Els resultats ens van conduir a nous projectes, com per exemple la senyalització exterior en dos dels sitjams de la fàbrica de Santa Margarida i els Monjos.

La producció de la senyalització exterior i interior es va realitzar seguint les pautes gràfiques de Little Buddha.

Rètols exteriors lluminosos de la marca corporativa, ubicats en diferents zones de l’edifici per poder localitzar la seu mentre ens adrecem als diferents accessos d’entrada. Els dissenys interiors varen posar realisme en el moment de realitzar el treball, les diferents capes de vinils aplicats als vidres donaven sensació de moviment i les impressions digitals de les imatges creaven un ambient molt acollidor pels treballadors, clients i proveïdors.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.