L’experiència del pacient: millorada per l’orientació digital

You are here:

Experiència d’usuari en hospitals

A vegades és difícil que els usuaris tinguin una experiència positiva en les seves visites a centres sanitaris. Per a commemorar la Setmana de l’Experiència del Pacient celebrada el mes passat,volem donar les gràcies a tots els treballadors que atenen amb el seu millor somriure als usuaris que visiten dia a dia els centres de salut.

Sabem que la senyalització digital en el mòbil és una gran ajuda per a millorar l’experiència dels usuaris. L’objectiu és fer més fàcil la forma en la qual els usuaris es mouen dins dels hospitals i se sentin acompanyats en tot moment durant la seva visita.

Com? Donant instruccions fàcils de seguir a través del mòbil, amb això, es redueix l’estrès en les visites i la incertesa de saber si t’estàs dirigint al lloc correcte i si arribaràs a temps.

Una característica important en el cas de Signes | Eyedog és que et pot recordar una cita. Això et permet planificar la teva visita amb antelació i veure tots els passos abans de sortir de casa. És un gran alleujament que se soluciona gràcies a tenir una previsió amb la qual pots saber on has d’anar pas per pas.

Els usuaris se sentiran sempre orientats.