17 de maig. 2023

L’experiència del pacient: millorada per l’orientació digital

Experiència d'usuari en hospitals

A vegades és difícil que els usuaris tinguin una experiència positiva en les seves visites als centres sanitaris. Per conmemorar la Semana de la Experiencia del Paciente celebrada el passat mes, querem donar les gràcies a tots els treballadors que atienden amb el seu millor sonrisa als usuaris que visiten el dia dels centres de salut.

Sabem que la señalització digital en el mòbil és una gran ajuda per millorar l’experiència dels usuaris. L’objectiu és fer més fàcil la forma en la que els usuaris es mueven dins dels hospitals i se sientan acompanyats en tot moment durant la seva visita.

¿Com? Dando instruccions fàcils de seguir a través del mòbil, amb ello, se reduce el estrés en las visitas y la incertidumbre de saber si estàs dirigiendo al lugar correcto y si llegarás a tiempo.
< br />Una característica important en el cas de Signes-Eyedog és que pot recordar una cita. Permet planificar la vostra visita amb antelació i veure tots els passos abans de sortir de casa. És un gran alivi que se soluciona gràcies a tenir una previsió amb la que pots saber on tens que ir pas per pas.

Los usuarios se van a sentir siempre orientados.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.