Mobile Wayfinding: Navegació senzilla sense necessitat d’apps

You are here:

Avui dia, tenir una forma fàcil de moure’s en llocs grans, tant tancats com a l’aire lliure, és més necessari que mai. Signes Eyedog és una solució nova que usa el teu telèfon mòbil per a fer això molt més simple, i el millor, sense haver d’instal·lar cap aplicació!

Navegació Fàcil amb QR i Scan&Go
Signes Eyedog et permet orientar-te fàcilment només escanejant un codi QR. Aquest mètode, anomenat Scan&Go, és super senzill: no necessites instal·lar res, només uses la cambra del teu telèfon per a escanejar i llest, pots començar a caminar cap a on necessites anar.

Com et guia i és accessible per a tots
A diferència d’altres sistemes que usen mapes complicats, Signes Eyedog et mostra imatges clares que et porten pas a pas al teu destí. Això és ideal perquè qualsevol pugui usar-ho fàcilment, incloent-hi persones amb dificultats de mobilitat.

Una interfície fàcil per a totes les edats
La interfície de Signes Eyedog està dissenyada per a ser clara i fàcil d’usar, pensant en les persones de totes les edats. És tan senzilla que tots poden usar-la sense problemes, sense sentir-se confosos per la tecnologia.

Planifica la teva visita desde casa
Un gran avantatge de Signes Eyedog és que et permet organitzar la teva visita abans de sortir de casa, especialment útil en hospitals. Des que reps la teva cita, pots veure com arribar i com moure’t dins de l’edifici des del teu telèfon.

Útil en molts llocs
Signes Eyedog és perfecte per a molts llocs, no sols hospitals. Funciona genial en universitats, museus, fires, aeroports i centres comercials. La seva tecnologia senzilla permet que s’adapti fàcilment a qualsevol lloc.