Hospital Universitari La Paz

Mobile Wayfinding
03 de febr.. 2019, Madrid, Espanya

La implantació de referència de SignesIEyedog a Madrid

L'Hospital universitari La Paz, es va inaugurar a Madrid, al 1964 i ha estat l’hospital de referència de la capital durant aquests més de 50 anys. En aquest temps s’ha dut a terme en el recinte, diverses remodelacions i ampliacions fins arribar a ser l’edifici que ens trobem a dia d’avui; més de 140.000 m2 amb diferents estils arquitectònics ajustats entre ells a mesura que s’anaven construint. Una infinitat de passadissos, espais i escales que exposaven, al wayfinding, a un rigorós examen.

Des de la direcció de l’Hospital estaven convençuts de la necessitat de la implantació d’alguna eina que facilités la mobilitat dels usuaris dins el recinte. Signes|Eyedog va ser la solució que van escollir per cobrir en una primera fase únicament, l’Hospital Matern-infantil (més de 45.000m2) i analitzar el resultat posteriorment. Després d’uns primers mesos d’ús, el feedback començava a arribar a la gerència de l’hospital; usuaris satisfets, personal sanitari encantat i una repercussió mediàtica que els va dur a decidir-se per implantar l’aplicació a la resta dels edificis.

L’aplicació final cobreix més de 142.000 rutes interiors i exteriors, i són desenes d’usuaris els que la utilitzen de forma diària per arribar al seu destí dins de l’hospital. L’aplicació està disponible, de manera gratuïta, per a les plataformes de iOS i Android i té ja milers de descàrregues.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.