Edifici WPP La Matriz (Madrid)

You are here:

La Matriu és un campus creatiu situat en l’antiga i emblemàtica seu de Telefónica del carrer Ríos Rosas de Madrid i és el major campus europeu del grup publicitari WPP fins a la data. El campus actua com un hub creatiu per a la ciutat des del qual WPP vol transformar el sector de la comunicació, concentrant totes les disciplines de comunicacions sota un mateix sostre, aportant innovació, estratègia, tecnologia i creativitat.

Superunion, una de les agències del grup WPP, va dissenyar la marca i la identitat corporativa de La Matriu així com la seva senyalització.

Signes va realitzar el disseny industrial de les peces més complexes i posteriorment va fabricar i va instal·lar tota la senyalització interior de l’edifici i del pàrquing. El disseny industrial d’aquestes peces va ser realment complex, el disseny de Superunion era molt singular i va implicar tot un repte per a l’equip tècnic.

El resultat d’aquest projecte és una senyalització absolutament innovadora i atractiva, on es van emprar materials poc habituals com és el cas de la ceràmica, que es va fabricar totalment a mesura i de manera artesanal.