Estrella Damm

Senyalització corporativa, Senyalització interior
30 de gen.. 2019, El Prat de Llobregat, Espanya

2.700.000 litres de cervesa al dia

A la fàbrica de Damm, al Prat de Llobregat de Barcelona, es fabrica tota la cervesa que ven l’empresa arreu del món, seguint la recepta original d’August K. Damm de 1876. Actualment es fabriquen més de 15 tipologies de cervesa amb un packaging personalitzat, en gran part dissenyades pel prestigiós dissenyador gràfic Mario Eskenazi.

Actualment Damm no només fabrica cerveses, elabora, envasa i distribueix aigua i refrescs de diferents sabors.

Signes va rebre l’encàrrec de realitzar la fabricació d’un projecte de senyalística pel recorregut de les visites a la fàbrica. Per que els recorreguts de visites foren més atractius, els dissenyadors Rubio Arauna Studio va realitzar una gràfica que fa que la visita sigui amena; des de l’entrada a l’edifici, travessant un llarg passadís amb gràfics i esquemes sobre les dades de producció, distribució i vendes, fins la passarel·la des de la que es veu la planta d’envasat, una de les vistes més impressionants del recorregut.

L'aplicació de la gran part dels gràfics es va realitzar en vinil aplicat directament sobre parets o paviments; un únic material en un únic color, el vermell corporatiu de la marca. Una gràfica impressionant amb aplicacions simples. No necessita de més guarniments.

En els elements fabricats sobresurt una taula de 10 metres de diàmetre, amb pantalles incorporades i explicacions del procés de fabricació de la cervesa.

Signes havia identificat a més a més fa uns anys, l’exterior de la fàbrica, en el que destaca el rètol de la façana principal, una impressionant paret vermella amb una aplicació de la marca de més de 90 metres de llarg.

Actualment també fabriquem per a Damm, els discs (marques lluminoses) dels tiradors de cervesa dels bars.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.