Senyalització mòbil

Qualitat per a les solucions temporals

FSS i Footprint: funcionalitat i dinamisme

FSS i Footprint són dos sistemes de senyalització mòbil pensats principalment per a exposar informació de caràcter temporal, però també poden utilitzar-se per a informació permanent en aquells llocs on no sigui possible col·locar-la en la paret. Les aplicacions més comuns són els casos en què cal exposar cartells i material sobre actes en institucions financeres, hotels, museus, galeries d’art, oficines, palaus de congressos, centres comercials, etc.

Proporcionen una solució senzilla. La imatge queda nítida i sense entrebancs al voltant. Aquests suports resolen el problema de comunicació i senyalització en espais sense paraments verticals per a missatges provisionals o mòbils amb un disseny formal i elegant.

FSS i Footprint són molt estables i fàcils de transportar. En ambdós casos, les bases estan formades per dues peces idèntiques d’alumini extrusionat i unides per una petita frontissa. Són molt lleugeres, però alhora rígides i fortes.

Les bases estàndard són de 325 i 450 mm d’ample (FSS) i 450 mm (Footprint), d’alumini anoditzat mat, color plata. Sota comanda, es poden fabricar bases d’altres amples i colors, fins a un màxim de 1.000 mm.

La informació es pot muntar sobre panells de diferents tipus i mides. En el model estàndard, es pot presentar la informació en formats fins a A2.

Frontissa. La secció de la frontissa d’extrusió anoditzada permet que l’àmplia base aerodinàmica d’alumini extrusionat giri i subjecti els panells verticals. Una banda de polietilè esmorteeix el contacte dels panells sobre les peces d’alumini.

Cargol de subjecció. Sota la base, hi ha un cargol central que, quan s’ajusta, permet mantenir el plafó en la posició correcte. Un petit jaç de goma evita que la base deixi marca en el panell i amorteix l’acció de tancament.

Sol·licitar un pressupost

Sol·licitar un pressupost

Sol·licitut no enviada. Intenta-ho més tard.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

No serem molt insistents. De tant en tant t'informarem dels nostres nous projectes. Estem segurs que t'agradaran!

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.