Ajuntament de Colera

Senyalització, Senyalització turística, Senyalització urbana
07 d’ag.. 2018, Colera, Espanya

Ajuntament de Colera

L’Alt Empordà. Girona.

Un projecte amb Premi Laus Oro

Colera és un municipi costaner de l’Alt Empordà (Girona) què en temporada estival, la visiten una gran quantitat de turistes que desconeixen la zona. L’Ajuntament tenia la necessitat de senyalitzar les platges, amb les seves característiques i peculiaritats.

L’estudi de necessitats d’un projecte turístic s’ha d’emprendre amb la percepció de que el visitant no disposa de cap referència ni visual ni de nomenclatura existent, per la qual cosa el projecte serà molt intuïtiu i fàcil de comprendre per poder arribar al màxim de persones que estan descobrint el nou espai.

Amb la col·laboració del dissenyador Jofre Sanfeliu es va realitzar un projecte per integrar la senyalització a l’entorn d’aquest paratge natural.

L’elecció del material per a la fabricació dels suports de senyalització en aquest cas era molt important, l’acer corten de 30 mm de gruix resolia aquest problema. La gràfica es va aplicar mitjançant raig d’aigua per evitar problemes de futur vandalisme i, per facilitar un millor manteniment, es va aplicar pintura epoxi a tot el suport. El temps ens ha donat la raó, els suports envelleixen amb dignitat i els dissenyadors i l’Ajuntament varen rebre un Golden Laus Awards al 2011 per aquest treball.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.