25 de març. 2020

Senyalització de la nova seu de Vibia a Barcelona

L’empresa espanyola d’iluminació Vibia, reconeguda per les seves premiades lluminàries signades per dissenyadors internacionals, estrena seu i showroom a Barcelona.

Signes ha realitzat el projecte de senyalització, tant exterior com interior, d’aquest espai de més de 16.000m2 juntament amb el departament de Màrqueting de Vibia i de la interiorista Carlota Portavella. 

Projectar el logotip a la façana d’una empresa d’il·luminació com Vibia no ha sigut una tasca fàcil. La nova marca està composta per una tipografia de traç fi pensada per mostrar la subtilesa de l’espai modelat per la llum. Per poder il·luminar els rètols de façana de manera uniforme, constant i sense ombres, hem trobat la solució a través del disseny industrial d’un element format per xapa de metacrilat i alumini per a que la llum s’expandís pels laterals. 

Per a l’interior, com a suport per a la gràfica, s’han utilitzat xapes d’acer brut tractat amb Owatrol, semblant a l’acabat dels altres paraments o baranes que es troben a l’interior de les oficines. 

Les gràfiques directes sobre paraments en vinils impresos per ajustar els colors i retallats han completat les solucions gràfiques aplicades al Showroom.

Aquí la notícia publicada pel magazine on-line de disseny, interiorisme i arquitectura DiarioDESIGN.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.