18 de nov.. 2020

Edifici WPP La Matriz (Madrid)

La Matriz és un campus creatiu situat en l’antiga i emblemàtica seu de Telefónica del carrer Ríos Rosas de Madrid, sent fins avui el major campus europeu del grup publicitari WPP. El campus actua com un hub creatiu per a la ciutat des del qual WPP vol transformar el sector de la comunicació, concentrant totes les disciplines de comunicacions sota un mateix sostre, aportant innovació, estratègia, tecnologia i creativitat.

Superunion, una de les agències del grup WPP, va dissenyar la marca i la identitat corporativa de La Matriz així com la seva senyalització.

Signes va realitzar el disseny industrial de les peces més complexes i posteriorment va fabricar i instal·lar tota la senyalització interior de l’edifici i del pàrquing. El disseny industrial d’aquestes peces va resultar realment complex, el disseny de Superunion era molt singular i implicava tot un repte per a l’equip tècnic.

El resultat d’aquest projecte és una senyalització absolutament innovadora i atractiva, on es van emprar materials poc habituals com és el cas de la ceràmica, que es va fabricar totalment a mesura i de manera artesanal.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.