Serveis

Producció i instal·lació

A Signes posem tot el nostre interès a l'hora d'interpretar amb fidelitat la identitat visual dels nostres clients, perquè el resultat ofereixi coherència i uniformitat en totes les implantacions.

Signes assumeix un compromís de qualitat en la gestió i producció de cada projecte, tant en l'aplicació de la imatge corporativa com en les solucions industrials i d'enginyeria.

Per resoldre les necessitats plantejades pels nostres clients, la nostra planta de producció està dotada amb els mitjans i equips més avançats, cosa que ens permet la flexibilitat necessària per escometre des d'una producció singular i exclusiva fins a un gran projecte de fabricació seriada.

Projectes de senyalització

El nostre departament de projectes està especialitzat en l'estudi de necessitats per a la senyalització d'espais.

Involucrats des de sempre amb el bon disseny, la nostra trajectòria ens permet desenvolupar, a partir de la imatge de marca del client, qualsevol implantació o senyalització d'espais, i obtenir les millors respostes, tant gràfiques com industrials.

Hem desenvolupat un programari que ens permet realitzar els treballs d'estudis de necessitats d'un espai públic o privat amb gran agilitat i professionalitat. L'experiència acumulada durant anys en petits, mitjans i grans projectes, ens permet afirmar que disposem de les persones i els equips adequats per afrontar aquesta tasca tan important amb immediatesa absoluta.

Alguns exemples de projectes realitzats

  • Hotel Four Seasons Casablanca (Marroc) (Arquitecte: Foster & Partners)
  • Baku Aquatic Centre (Azerbaidjan) (Arquitecte: Pujol Arquitectos)
  • Repsol (implantació a nivell nacional i internacional)
  • Université Mohammed VI Polytecnique (Benguerir. Marroc) (Arquitecte: Ricardo Bofill)
  • Hotel Renaissance Barcelona Fira (Arquitecte: Jean Nouvel)
  • Centre comercial Puerto Venecia (Saragossa)
  • Torre Iberdrola Bilbao (Arquitecte: Pelly Clarke Pelly)