Productes

Senyalització per a interiors en el teu smartphone

Una nova experiència d'orientació per a grans espais

  • Tot en una app per al teu mòbil.
  • Intuïtiva, accessible, clara, dinàmica i personal.
  • Navegació sense necessitat d'accés a internet, amb punts de referència senzills, aplicats sobre fotos del propi espai.
  • Fàcil manteniment i actualització en temps real.

Més informació a www.eyedog.mobi

FSS
Sistema de senyalització mòbil

FSS és un sistema de senyalització mòbil pensat principalment per exposar informació de caràcter temporal, però també es pot utilitzar per mostrar informació permanent en els llocs on no és possible penjar-la a la paret.

Les bases estan formades per dues peces idèntiques d'alumini extrudit i disseny aerodinàmic, unides per una petita frontissa. Són lleugeres, rígides i fortes.

Les bases estàndard són de 325 i 450 mm d'ample, d'alumini anoditzat argent mat.

Sobre comanda es poden fabricar bases d'altres colors i amplàries, fins a un màxim de 1.000 mm.

SIGNES representa en exclusiva fss a Espanya.

Sistema patentat

Footprint

Nou sistema de senyalització mòbil, pensat per exposar informació de caràcter temporal. També es pot utilitzar per donar informació permanent en llocs on no és possible col·locar-la a la paret.

Creat sota la premissa de la versatilitat i la mobilitat, complementa l'oferta iniciada amb fss, el seu precedent. És l'opció per a espais que requereixen bon gust, però sense renunciar al sentit pràctic.

Les bases estan formades per dues peces idèntiques d'alumini extrudit, unides per una petita frontissa. La base estàndard és de 450 mm d'ample, d'alumini anoditzat argent mat.

SIGNES representa en exclusiva footprint a Espanya.
Sistema patentat.

SIS
Sistema de senyalització interior

SIS és un sistema de senyalització interior de llates d'alumini extrudit. Proporciona una solució senzilla i econòmica per a senyalització interior. Les llates del darrere queden entreguardades, i fa la sensació que els rètols «floten» sobre la paret. Sistema patentat.

Senyalització d'emergència i
evacuació

Hem desenvolupat i fabricat una tipología de rètols d'emergència que, complint la normativa, tenen un disseny més acurat dins les extrictes lleis existents.

WetFloor · Suport de senyalització mòbil per a informació temporal

WetFloor és un suport de senyalització mòbil per a informació temporal en entorns de qualitat.
La senyalització de seguretat per a terres mullats és imprescindible en zones d'alta densitat d'usuaris.

WetFloor és un suport pensat per a aquells espais en què la imatge té un pes important. El seu disseny el converteix en ideal per a entorns en els quals s'ha cuidat l'interiorisme, el mobiliari i els complements que conformen la imatge general de l'espai.