Hotel Monument

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització d'emergència, Senyalització interior
24 oct. 2017, Barcelona, Espanya

Hotel Monument

Barcelona. Espanya

Hotel Monument, monumental

Aquest monumental edifici modernista de 1895, es va remodelar el 2016 per convertir-se en un hotel de 5 estrelles Gran Luxe, de la mà experta en el seu avantprojecte d'Óscar Tusquets i l'impressionant interiorisme de Mercè Borrell.

El desenllaç d'aquest valent plantejament és un meravellós espai d'estil contemporani, urbà i sofisticat. Les 84 habitacions han incorporat el "panot Gaudí" al paviment i el resultat de tot el conjunt (incloent el restaurant Lasarte (Tres estrelles Michelin) a la planta baixa de l'edifici) és d'una singularitat sorprenent.

El repte d'identificar i senyalitzar un edifici tan particular i notable va consistir en integrar tots els elements de senyalització a l'interiorisme, mobiliari i paraments verticals per poder donar la informació necessària als clients de la forma més discreta i minimalista possible. Marques, directoris, posicionals, direccionals, pictogrames i plànols s'han tractat industrialment amb els mateixos materials i acabats de l'edifici perquè sumin i quedin adaptats i integrats al potent projecte d'interiorisme existent.

back to top

Utilizem cookies propies i de tercers, per realitzar l'analisis de la navegació dels usuaris. Si continua navegant, considerem que accepta l'ús. Per poder canviar la configuració i obtenir més informació faci click aquí. Per amagar aquest missatge, faci click aquí.