Ciutat de la Justícia de Barcelona i de l'Hospitalet

Senyalització, Senyalització corporativa, Senyalització d'emergència, Senyalització interior, Wayfinding Design
24 oct. 2017, L'Hospitalet de Llobregat. Barcelona, Espanya

Ciutat de la Justícia de Barcelona i de l'Hospitalet

L'Hospitalet de Llobregat. Barcelona. Espanya

L’historia d'un gran projecte

Aquest conjunt d'edificis, dissenyats per David Chipperfield Architects i B720 Arquitectos, va representar un any de treball per Signes.

Morillas va dissenyar la marca i els elements de senyalització i, a partir d'aquí, el nostre equip de dissenyadors i tècnics de wayfinding van realitzar un exhaustiu estudi de fluxos i circulacions dels futurs usuaris.

Resoldre la senyalització d'aquest conjunt, amb diversos accessos i multitud de sales, va requerir de múltiples reunions amb tècnics i funcionaris per trobar un llenguatge fàcil d'interpretar i ràpid d'entendre, per facilitar l'ús del mateix per a les 12.500 persones que passen diàriament per aquestes instal·lacions.

En paral·lel, Signes va buscar solucions industrials econòmicament assequibles, donada la magnitud del projecte i les característiques del client, l'Administració.

Finalment la nostra companyia va ser també la responsable de la producció i la instal·lació de tots els elements de senyalització, incloses les lletres de formigó blanc que Chipperfield va sol·licitar per a les marquesines de les façanes principals d'accés.

back to top

Utilizem cookies propies i de tercers, per realitzar l'analisis de la navegació dels usuaris. Si continua navegant, considerem que accepta l'ús. Per poder canviar la configuració i obtenir més informació faci click aquí. Per amagar aquest missatge, faci click aquí.