Signes | Eyedog

App de senyalització per a interiors

Signes | Eyedog, senyalització a Smartphone

Una nova experiència d’orientació per a grans espais en dispositius mòbils.

Tot en una app per al teu mòbil.

Navegació per mitjà d’imatges del propi espai.

Navegació sense necessitat d’accés a Internet.

Intuïtiva, accessible, clara, dinàmica i personal.

  L'app es presenta en quatre versions, cadascuna adaptada a les necessitats específiques de l'edifici segons el seu ús:

 • Sanitat i Educació

  És el concepte base de l'aplicació, especialment recomanada per a Centres de Salut, Hospitals, Centres Educatius, Universitats, Campus, etc. Basada en la selecció d'origen i destinació, que poden ser múltiples destinacions o punts d'interès.

 • Museus i Oci

  Ideal per a museus, aquest mòdul ajuda els usuaris a organitzar la visita segons temes específics o segons un temps determinat. Funciona sobre la versió bàsica (origen - destinació) i permet afegir un mòdul Tour per mitjà del qual es poden fixar amb anterioritat rutes de recorregut amb diversos punts d'interès que es superen l'un rere l'altre. La versió per a Museus i Oci també té l'opció d'incloure un mòdul Àudio, que li permet utilitzar l'aplicació de navegació interior com una audioguia, i aquesta característica pot ser de pagament "In-app purchase".

 • Centres comercials i Aeroports

  Des de la versió bàsica, a més de les funcions estàndards de selecció de destinació, es pot recercar un producte amb diferents suggeriments, i incorpora un mòdul de publicitat a través del qual podreu visualitzar "banners" promocionals durant el recorregut, així com la gestió i els canvis en la publicitat per a cadascun dels operadors. Aquesta versió incorpora el mòdul "Analitics" amb multitud de dades reportades sobre l'ús de l'aplicació.

 • Recintes Firals, Grans Magatzems i Hipermercats

  La versió per a recintes firals i grans magatzems es centra en aquells espais en què la configuració dels passadissos i dels recorreguts és efímera i variable. Aquesta versió funciona amb geolocalització i s'adapta a les diferents distribucions espacials i canvis que aquest tipus de recintes requereixen diàriament.

Sol·licitar un pressupost

Sol·licitar un pressupost

Sol·licitut no enviada. Intenta-ho més tard.

SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

No serem molt insistents. De tant en tant t'informarem dels nostres nous projectes. Estem segurs que t'agradaran!

Signes | Eyedog, senyalització al Smartphone

Signes|Eyedog, l’App de senyalització mòbil què és molt fàcil d’utilitzar i treballa sense la necessitat d’estar connectada a una xarxa WiFi, té una interfície molt clara que t’acompanya pas a pas per mitjà d’imatges de l’espai i seguint les fletxes fins a qualsevol de les destinacions que s’hagin seleccionat.
Una barreja entre el navegador habitual i Street View però per a espais interiors que esdevé una eina complementària a la senyalització interior, fàcil de gestionar i mantenir que millora l’experiència dels usuaris en edificis amb recorreguts complexos.
En l’estudi de solucions digitals de senyalització, s’ha demostrat que l’orientació per plànols sobre la planta suposa un repte molt complex per una part important dels usuaris i que les millors tècniques d’orientació es basen en les referències visuals dels objectes que ens envolten.
Basat en aquest concepte, l’app senyalètica Signes|Eyedog utilitza imatges de l’espai que classifica segons la ruta més curta o segons el recorregut que l’administrador recomani per arribar a la destinació seleccionada, i incorpora la informació amb fletxes, pictogrames, etc. en un format visual clar al qual estem acostumats en els sistemes habituals de senyalització per interiors i per tant facilita l’experiència.
Aquest sistema permet seguir rutes complexes i llargues, fins i tot quan s’exigeix fer canvis en el pis o en el nivell sense la necessitat de memoritzar rutes o interpretar la senyalètica interior.
L’app de senyalització digital, que es descarrega des de les plataformes habituals (App Store o Google Play), permet revisar prèviament des de casa l’itinerari que es vulgui realitzar. Un cop descarregada, no és necessari tenir connexió 3G o WiFi per utilitzar-la, i això fa que sigui ideal per solucions digitals de senyalització en edificis com ara hospitals, museus, etc., amb cobertura de dades limitada, i al mateix temps, permet que sigui utilitzada per molts usuaris alhora sense el risc de sobrecarregar les xarxes o perdre connexió durant el seu ús.
És l’eina tecnològica que ofereix una solució personalitzada per a cada usuari sense dependre dels terminals habituals fixes de senyalètica digital.
L’experiència de l’usuari és sempre un punt clau en Signes|Eyedog Indoor Navigation. Si els usuaris es poden perdre dins d’una app mòbil de wayfinding, sens dubte es perdran a l’edifici. Creiem que la tecnologia no és un fi en si mateix, però és un instrument que proporciona les millors eines per tal que els visitants tinguin una millor experiència de wayfinding.
La navegació en interiors no té a veure només amb copiar les eines i la usabilitat de la navegació en exteriors, sinó que es tracta d’utilitzar la tecnologia per millorar, perfeccionar i personalitzar un procés major de wayfinding. Es tracta d’identificar com la gent entén un entorn i d’una manera més eficaç, en lloc de forçar la gent a interpretar les representacions poc naturals d’un esquema o d’un plànol. Signes|Eyedog ofereix aquesta tecnologia, basada en les millors aplicacions de wayfinding.
Per mantenir el ritme dels desenvolupaments científics, Signes|Eyedog col·labora amb el Departament de Geografia de la Universitat de Gant, a Bèlgica, dirigida pel Professor De Maeyer, professor de cartografia i SIG (Sistemesd’Informació Geogràfica). L’enginyeria de Signes|Eyedog Indoor Navigation és una combinació perfecta de les disciplines de wayfinding, el disseny interactiu i les matemàtiques.

back to top

Utilitzem cookies pròpies i de tercers, per realitzar l'anàlisis de la navegació dels usuaris. Fent click en ACCEPTAR, considerarem que estàs d’acord amb el seu ús. Pots canviar la configuració o obtenir més informació AQUÍ.